Patatabrava.com llança la primera televisió universitària

|

PatatabravaTV és una nova televisió a la carta i amb contingut de temàtica variada que segueix la dinàmica de la web dirigida als joves universitaris espanyols, que poden participar en el procés de creació aportant idees i fins i tot enviant vídeos propis. Els vídeos es pengen setmanalment i són de curta durada

Els vídeos es pengen i renoven setmanalment en la secció de PatatabravaTV, que té a estudiants i l'entorn universitari com a protagonistes. Aquesta nova televisió a la carta es crea seguint el punt de vista dels universitaris, i cada usuari pot veure qualsevol vídeo que s'hagi penjat en la web a qualsevol hora i tantes vegades com vulgui.

La durada de les peces audiovisuals en molts casos no passa dels tres minuts i contenen entrevistes i reportatges que es caracteritzen per tenir un ritme ràpid i amè.

La primera televisió universitària compta amb nou seccions principals que tracten els temes de moda i els interessos dels universitaris. PatatabravaTV entrevista a més a personatges rellevants per als estudiants tant del món de la música, cinema o esports. D'altra banda, els universitaris poden expressar-se lliurement en altres seccions on se'ls pregunta per qüestions d'actualitat o d'interès. En els seus pocs dies d'emissió explica ja amb milers de visites, entre els vídeos més vists estan les entrevistes professors universitaris.

Col·laboració dels propis estudiants

Seguint la dinàmica de patatabrava.com, els universitaris aporten noves idees per als vídeos així com també poden enviar produccions pròpies, ja siguin de creació casolana o vídeos professionals. PatatabravaTV fomenta així l'ús de la web com a espai de participació per part dels usuaris registrats.

Els principals protagonistes són els universitaris i el seu entorn: professors, comerciants relacionats amb l'ambient estudiantil, personatges influents, etc. Existeix un espai reservat per als comentaris on els usuaris poden expressar les seves opinions i fins i tot votar els vídeos. La primera televisió universitària està situada en la secció de Canals Temàtics de la web, tots dos impulsen el canvi de rumb cap a una xarxa social amb contingut rellevant fet per i per als estudiants.

La xarxa social Patatabrava.com va ser creada l'any 2002 per tres estudiants de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Avui dia compta amb més de 310.000 usuaris registrats, 450.000 visites mensuals i un arxiu amb més de 35.000 documents d'anotacions que els propis usuaris comparteixen a la xarxa.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH