DECIDIR EL FUTUR, SI, PERÒ QUIN?

Redacció Catalunyapress

No deixa de sorprendre'm el Partit Popular, o millor dit els seus més alts dirigents, amb les seves proclames, les seves declaracions, les seves acusacions i lel seu ni estic ni m'esperen, en el tema de les presumptes corrupcions que li envolten. Ens surt el President d'Honor, ExPresident del nostre govern, pel qual cobra una pensió, té xòfer i secretari o secretària a càrrec de l'erari públic, arremetent contra l'estat de les autonomies.

Aplicant el cafè per a tots però pel costat negatiu, tot el que no estigui en mans de l'Estat, no és bo, ens diu ara, reprenent els seus proclames de 1979 en contra de la Constitució Espanyola. La seva idea ens torna més de 30 anys enrere: L'Espanya radial que tot ha de passar per la capital de la vila i cort.

No diu gens sobre les presumptes corrupcions en CC.AA. on governa el seu partit: Madrid, València, Murcia o Castella-Lleó, que estan subjudice o en fase d'instrucció judicial.

De nou ens surt la Secretària General, crec, del Partit Popular amb la teoria que s'espia al seu partit, sense aportar prova alguna. Només editorials o articles de premsa. Endevinin vostès que premsa. La senyora Cospedal és reiterativa en acusacions sense aportar proves. No és la primera vegada que obre la boca i deixa anar alguna cosa contra els adversaris polítics, sense encomanar-se ni a déu ni al diable, i molt menys, sense aportar proves. Oblidant-se, això si, que les denúncies per espionatge les va posar gent del seu partit contra gent del seu partit. O, en romà manifest, que s'espían entre ells.

Després ens surt la Regidora de Medi ambient de l'Ajuntament de Madrid amb una perla inapreciable: Que l'altíssima contaminació de Madrid no és nociva. Ja em veig a qui és Conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, donant ordres que tots els ciutadans de la Comunitat amb problemes, respiratoris siguin traslladats als carrers i places de la Vila a respirar aquesta contaminació tan bona que tenen. Que enveja em donaran.

I la guinda del pastís ens la dóna el President del PP, Sr. Rajoy, aspirant a ser President del govern en 2012. En una entrevista en la TV de P. José Ramírez reconeix que és incapaç de llegir la seva pròpia lletra, davant una pregunta d'un assistent, excessivament melosa. I malgrat el capot que li fica Ramírez, segueix balbotejant frases tòpiques, retòriques, sense dir cap proposta seriosa ni concreta.

La majoria dels ciutadans donem voltes al que ens oferirà el futur. Veig pròximament una infinitat d'inauguracions d'obres en pobles i ciutats, en vespres de les eleccions municipals, d'ajuntaments sense un euro o escassament dotats d'ells. En alguns casos, un es pregunta si era necessària tal o com obra. En altres casos, l'obra en qüestió val la pena ja que resol mancances.

Albirant un altre futur, el de 2012, em veig venir una tropa, com l'esmentada anteriorment, que si els ciutadans no ho remeiem, el de la bombolla immobiliària serà un joc de nens, la reforma laboral i el de les pensions, resultarà una broma comparat amb el que se'ns pot venir damunt. Però som nosaltres, els ciutadans, els qui podem DECIDIR EL NOSTRE FUTUR, PERÒ pensant molt bé COM volem. Perquè amb aquesta tropa, que cadascun s'encomani al déu en què cregui, millor ens quedem tal qual.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH