La Caixa amplia la seva oferta amb dos nous fons garantizats d'alta rendibilitat

|

InverCaixa, la gestora de fons de "la Caixa", ha ampliat la seva oferta de fons amb el llançament de dos nous garantits, el Foncaixa Assegurat i el Foncaixa Estabilitat, que ofereixen una rendibilitat mínima del 3,5% i del 3,25%, respectivament.

En tots dos fons, la inversió mínima inicial és de 600 euros i es poden contractar des d'aquest dilluns fins el pròxim 17 de març.

El FonCaixa Assegurat és un fons garantit i ofereix una bonificació al contractar amb SegurCaixa una assegurança de llar, automòbil, salut, vida o protecció. La bonificació ?que pot arribar fins als 3.000 euros? beneficiarà a aquells clients que realitzin un traspàs per un import mínim de 5.000 euros procedent d'una altra entitat. El fons té un venciment a 3 anys i 11 mesos.

Per la seva banda, el FonCaixa Estabilitat té un venciment a 2 anys i 11 mesos i ofereix una rendibilitat del 3,25% TAE.

Aquests dos fons estan dirigits a clients que vulguin assegurar la seva rendibilitat, mantenint la seva inversió en fons. Amb aquesta campanya, l'entitat renova la seva oferta de fons d'inversió, que en aquests moments s'han convertit en un producte que pot oferir rendibilitats més atractives que els dipòsits.

D'aquesta manera, "la Caixa" segueix fidel a la seva estratègia de mantenir el cost del passiu, amb una gestió equilibrada i adequada de preus, de manera ajustada al perfil de cada client, el nivell de vinculació a l'entitat i el termini al qual vol mantenir la inversió.

La gestora de fons de "la Caixa" ja va llançar el juny el FonCaixa Benvinguda, un fons que va tenir una excel?lent acollida i va aconseguir captar més de 1.600 milions d'euros durant el seu període de comercialització, entre el 14 de juny i fins al 6 d'agost.

InverCaixa segueix reforçant la seva quota de mercat

InverCaixa té actualment una quota de mercat del 10,60%, segons les dades de novembre, enfront del 8,5% del tancament de 2009. A més, gestiona un patrimoni en fons d'inversió de 14.730 milions d'euros.

Amb aquests dos nous fons, "la Caixa" espera seguir reforçant la seva excel?lent evolució al mercat de fons durant els últims mesos. En 2010, mentre el mercat presenta un retrocés del 14,90%, la gestora de fons d'inversió de "la Caixa" ha incrementat el seu patrimoni un 5,87%, també amb dades a tancament de novembre.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH