|

L'entitat financera líder al mercat espanyol de targetes, ha assolit el desembre la xifra de 570.000 targetes prepagament actives i es converteix en la primera entitat financera del país en superar la barrera del mig milió de targetes en aquest segment.

En aquest sentit "la Caixa" ha aconseguit un creixement del 35% en targetes prepagament en els últims 12 mesos, una dada que indica la forta irrupció del prepagament en la banca de particulars espanyola durant 2010.

Les targetes prepagament faciliten al client realitzar compres i treure diners dels caixers amb càrrec a un saldo carregat per endavant. Es tracta d'una opció relativament recent al nostre país, però que compta amb una àmplia difusió tant a Europa com els EUA. La fórmula del prepagament permet a les entitats financeres oferir nous serveis als clients en sistemes de pagament.

Èxit de l'aposta per la innovació de "la Caixa" en targetes

L'aposta per la innovació ha estat clau en els bons resultats de "la Caixa" en prepagament en 2010. A principis d'aquest any, l'entitat va presentar un nou tipus de targeta, anomenada Visa Money, destinada principalment a usuaris que demanden un mitjà de pagament que els permeti planificar les seves compres. Envers altres sistemes de pagament, Visa Money ofereix la novetat de permetre recarregues de saldo via telèfon mòbil, a més de per caixers automàtics, xarxa d'oficines i Internet (Línia Oberta).

"la Caixa" disposa d'una completa oferta de targetes prepagament. A més de la Visa Money, l'entitat va presentar recentment la targeta Visa Flaix, una targeta disponible per a usuaris a partir dels 14 anys.

Per les seves característiques, Visa Flaix és adequada perquè els joves puguin treure diners de caixers i pagar compres amb tota seguretat, mentre els seus pares mantenen el control de les despeses i la garantia que els diners dels seus fills està protegit.

El prepagament també té oferta nadalenca

En el cas de les targetes per regalar, aquestes es poden emetre a nom de qualsevol persona (sense que necessàriament aquesta sigui client de "la Caixa") i amb un saldo que pot oscil·lar entre els 30? i els 1.000? (segons ho desitgi la persona que fa el regal). Qui rep l'obsequi té tota la llibertat per elegir el que vulgui en qualsevol establiment del món on admetin pagaments per targeta.

Com la resta de targetes de "la Caixa", la gamma de prepagament compta amb una garantia especial, CaixaProtect, que cobreix al client enfront de possibles fraus per via electrònica. A més, ofereix la possibilitat de personalitzar la imatge amb un catàleg que recull una àmplia diversitat de decoracions (des del Nadal fins a les principals obres d'art del món) i fins i tot formes (rodones, amb forma, minis, etc.)

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH