|

EP.- Els administradors judicials encarregats del concurs de creditors del grup Marsans han fixat en 373 milions d'euros el seu dèficit patrimonial i en 16.719 el seu nombre de creditors.

D'acord amb una comunicació remesa pel Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM), els administradors de l'antiga suspensió de pagaments xifren en aquesta quantitat el 'forat' patrimonial conjunt de les empreses Viatgis Marsans; Viatges Gresol; Temps Lliure i Rural Tours Viatges.

No obstant això, aquests comptes no inclouen els crèdits contra la massa, aquells que primer es paguen i inclouen els salaris del mes anterior a la declaració de la suspensió de pagaments i indemnitzacions per acomiadament.

El dèficit de major quantia correspon a Viatges Marsans, 271 milions d'euros i 11.409 creditors, per la diferència d'un passiu de 552 milions enfront d'un actiu de 281 milions d'euros.

El desequilibri comptable de Temps Lliure és de 61,25 milions, atès que el seu passiu supera els 78 milions d'euros i l'actiu es xifra en 16,75 milions, amb 2.768 creditors.

Viatges Gresol arrossega al seu torn un 'forat' de 24,39 milions, amb un passiu de 25 milions enfront d'un actiu de 610.000 euros i 2.136 creditors.

Finalment, el dèficit patrimonial de Rural Tours ascendeix a 15,11 milions, fruit d'uns deutes de 16 milions reclamades per 406 creditors i d'un actiu d'actiu de 89.000 euros.

El Jutjat posarà en coneixement de les parts personades la percepció de l'informe i es procedirà a la publicació del mateix en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

A partir d'aquest moment, començarà el còmput del termini d'impugnació per un període de deu dies, i una vegada resoltes les impugnacions, "la tramitació de les quals es preveu llarga", es presentarà "l'informe definitiu".

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH