LES NOIES SALAMI

Redacció Catalunyapress

La xafarderia me la van explicar després d'haver-ho comprovat "in situ" sobre el terreny, i la mateix ava encaixar en la meva impressió final com només pot fer-ho l'última peça d'un puzle, és a dir, com un guant. Haig de confessar-vos que aquest cap de setmana em va tocar trasnuitar, perquè erigir-se com co-organitzadora d'un comiat de soltera, té aquesta idea encotillada de posar-li com a guinda a un pastís d'adéu a la solteria allò d'anar de pub en pub per acabar aterrant en la discoteca de moda del moment.

El cas és que pel que sembla, entre les nostres "nenes-dones" de divuit en endavant, ja es troben instal·lades amb alarmant "in crechendo" les que han estat batejades pels nostres Mossos en clar "vox populi " com a "noies salami". Sí, heu llegit bé, "noies salami", que segons em va definir el meu interlocutor, són aquesta nova espècie de noies que quan surten de festa nocturna ho fan buscant "muntar-s´ho" amb dos nois per nit. No busquen trobar a un home per a una relació afectiva duradora, ni de lluny, això ja està passat de moda, perquè ara el que es porta, és l'aquí "t'enxampo, aquí et mato" entre les fémines i així la promiscuïtat seguin els precepte de "Sexe a Nova York", està a l'ordre del dia, amb els riscos que comporta tal tendència, si no es prenen les mesures anticonceptives perceptives, per citar una de les infinites situacions possibles en tal escenari.

Així que si les de la meva generació, "unes puretas" en tota regla, ja intuíem que les que ens han de rellevar en les nits nocturnes, les "niñatas de divuit" com s'autodenominen "van al que van" com antany ho feien els més "frescos d'entre els jetas del gènere masculí", ara les tornes han mutat i la vida que observa de reüll cada nit la lluna des de la seva posició privilegiada, la marquen "les noies salami", que d'altra banda cal dir, no tenen problemes per trobar "aquest peix masculí disponible", embotides en minúscules teles de roba que deixen més aviat poc o gens a la imaginació de qui les observa.

En fi, el panorama que tenim sobre la taula amb aquesta part de noies , que "es diverteix" per cridar-ho d'alguna manera d'aquesta manera a les nits, ha deixat ja de "ser moc de gall dindi" per a convertir-se en un seriós fracàs col·lectiu en educació sexual. Entesa tal instrucció com quelcom més que tenir coneixements sobre com es posa correctament un condó, i que té a veure amb això tan vital com el respecte cap a un mateix, i comptar amb les suficients eines per al maneig de la pròpia esfera emocional en la nostra interrelació amb els altres, és a dir ser sanament destre davant la vulnerabilitat de l'oceà dels sentiments. Si no està arribant aquesta part de la pedagogia de la sana sexualitat, no correm potser el risc que en aquesta generació de "noies salami" s'instal·li perillosament amb el temps, un insoldable buit empàtic, que inundi més àrees, sinó totes, de les que ja han estat ocupades com l'espai sexual o l´interrelació amb el gènere masculí?

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH