L'OBRA DEL MULÀ MOHAMMED YOUSIF

Redacció Catalunyapress

La foto de Bibi Sanubar, una afganesa vídua i embarassada de 35 anys que va rebre 200 fuetades abans de ser executada amb tres trets en el cap -i en públic- pels talibans afganesos, que la van acusar d'adulteri el passat 8 d'agost, impressiona. I podria afirmar-se que aquesta és l'última "obra mestra" d'aquests defensors d'una interpretació de l'Alcorà misógina. El crim de Bibi Sanubar, carregat de tanta injustícia, sobretot islàmica, va ocórrer tot en públic, sense que ningú denunciés els fets davant el temor a uns fanàtics banderers d'unes conviccions retrògrades sobre la dona i les relacions sexuals en el remot districte de Qades a la zona del nord-oest d'Afganistan on estan desplegades les tropes espanyoles. Aquesta desgraciada dona va ser abandonada a la seva sort pel pare del fill que albergava el seu ventre que va fugir a Iran, i prèviament a l'execució va ser obligada a avortar. Va ser sotmesa a un judici sumari i condemnada a mort i va morir després de rebre tres trets del propi mulá Mohamed Yousif.

I és que la labor d'aquests guardians armats i temuts és la d'ocultar el just per desviar a la gent del coneixement del veritable Islam, fent creure mitjançant la por que l'Islam és enemic de la dona, que degrada la seva dignitat i humilia el seu orgull, situant a la dona en una posició inferior a l'home i dominada per ell. Una cosa totalment fals i fora de la realitat ja que en l'Islam des de fa més de 14 segles i a través del sagrat Alcorà es declara la igualtat d'homes i dones en la vida, l'honor, la dignitat i en la societat en general. En aquest sentit el Déu de l'Islam va deixar dit entre altres coses que està prohibit menyscabar directa o indirectament, tots els drets comuns a homes i dones sense cap distinció. En aquest sentit l'Alcorà, ensenya aquesta igualtat entre l'home i la dona, no només ordenant-ho d'una manera clara, sinó també a través de moltes Institutrius, on es refereix tant a la dona com a l'home en els seus drets i obligacions sense fer distinció. A més el número 4 de l'Alcorà és un capítol enterament dedicat a les "Dones". I es diu en ell als homes "Vosaltres! teniu drets sobre la vostra esposa i la vostra esposa té drets sobre vosaltres".

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH