Brasil empren accions contra una empresa de Sandro Rosell

|

La demanda realitzada pel Ministeri Public d'aquest país contra AILANTO, una empresa vinculada a Sandro Rosell, posen en entredit la legalitat d'un contracte en un partit amistós entre Brasil i Portugal.

Pel Ministeri Fiscal brasiler la major beneficiada de l'esdeveniment en l'encontre futbolístic Brasil-Portugal va ser l'empresa AILANTO qui va signar una setmana abans de l'esdeveniment el contracte amb el Govern Federal, després que es portés a terme una triple cessió de drets entre l'empresa ISEC, l'empresa BONUS i la destinatària final AILANTO.

Pel Fiscal, el contracte del Govern de Brasil amb AILANTO, va estar subjecte a presumptes vicis d'il?legalitat i ha de declarar-se nul, ja que entre d'altres qüestions, la Federació es va fer càrrec de despeses que segons el contracte haurien de ser coberts per AILANTO, ja que la contractació directa a Brasil no eximeix del compliment de formalitats dirigides a salvaguardar l'interès públic.

Però, què demana el Ministeri Fiscal brasiler a AILANTO?. En primer lloc ha demanat que es formalitzi una demanda solidària contra AILANTO per ser una empresa amb ànim fraudulent. Així mateix vol el rescabalament integral de 9 milions de reals. I de ser condemnada l'empresa de Sandro Rosell, la mateixa tindria prohibit contractar amb l'administració pública brasilenya i rebre beneficis fiscals i crediticis en un termini de tres anys.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH