Hereu centra les prioritats en la lluita contra la crisi i en les polítiques socials

|

En un moment en què l'Ajuntament centra les seves prioritats en el combat contra la crisi, el responsable de l'Àrea d'Hisenda i Promoció Econòmica, Jordi William Carnes, passarà a ser també una peça clau en l'estructura del nou cartipàs municipal assumint les funcions de primer tinent d'alcalde que fins ara ostentava Carles Martí.

Juntament amb la prioritat econòmica, les polítiques socials seran el segon gran àmbit que centrarà els esforços d'aquest nou equip de govern, que incorpora en la tercera tinència d'alcaldia, a la regidora de Prevenció, Seguretat i Mobilitat, Assumpta Escarp, també amb els càrrecs de regidora de Ciutat Vella i Portaveu del Govern Municipal.

"Treballar fortament per superar la crisi econòmica és la millor contribució que podem fer per reforçar les polítiques socials". Així doncs, la recuperació econòmica i les persones, dos prioritats que per a l'alcalde van de la mà, seran juntament amb el manteniment de l'espai públic els principals eixos de govern en el que resta del mandat.

Nou equip de govern


A part de les dues tinències d'alcaldia que canvien, l'anterior regidoria d'Escarp al Districte de l'Eixample passarà ara a l'actual regidor de Participació Ciutadana, Ramon Nicolau, juntament amb la Presidència del Districte de Ciutat Vella.

D'altra banda, l'Àrea de Cultura, Educació i Benestar Social, abans sota la responsabilitat de Martí, serà ara per la regidora del Districte de Sants i regidora d'Usos del Temps, Imma Moraleda. Es tracta d'una àrea que té adscrites les regidories de Cultura, Educació, Dones i Joventut, Usos del Temps i Esports i incorpora també Participació Ciutadana, Cooperació Internacional i Immigració.

El regidor del Districte de Sant Martí i Mobilitat, Francesc Narváez, passarà a ser portaveu del grup municipal socialista mentre que el fins ara Comissionat de l'alcalde de Comerç i Petita i Mitjana Empresa passarà a ser regidor de Comerç i Petita i Mitjana Empresa. Per últim, el delegat de Presidència, Ignasi Cardelús, ocuparà la Presidència del Comitè Territorial per coordinar les regidories dels districtes.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH