QUE L´EMETIN

Redacció Catalunyapress

Ahir, el Col·legi de periodistes va emetre per a la posteritat i com a manual de referència per a la futura Escola Diplomàtica a instal·lar a Viladecans el següent comunicat que els reprodueixo íntegrament perquè Vostès se´l mirin amb generosa complacència:

El Col·legi de Periodistes, davant la situació creada entre la direcció de Televisió de Catalunya i els responsables del treball Monarquia o República Ricard Belis i Montse Armengou, atén la petició d'ampara feta per la col·legiada Montse Armengou, que demana al Col·legi que es pronuncïi.

Un cop vist el treball i un cop s'ha pogut parlar amb les dues parts enfrontades, el Col·legi no valora la qualitat del reportatge perquè no li correspon, i perquè la trajectòria professional dels seus autors queda fora de qualsevol dubte.

El Col·legi entén que aquesta és una situació de disparitat de criteris entre un encàrrec i el resultat obtingut.

I és per això, que el Col·legi vol instar aquestes dues parts a trobar una via de solució i d'entesa.

La Junta de Govern
Col·legi de Periodistes de Catalunya

Barcelona, 4 de maig de 2010


Després de llegir el text col·legial amb amor fratern, i haver-nos pres dues tiles per viatjar fins al Mar de la Tranquil·litat Llunar, decideixo proposar des de Catalunya Press i PressDigital a la Directora de Tv3 que es deixi de "fandangos" i emeti el reportatge d'una punyetera vegada. I si només es dedica a donar-li canya a Montilla, que vengui el producte o el cedeixi a la Tele de La Vanguardia, que al cap i a la fi, és la que heretarà les seves publicitats si el nou President de la Generalitat és Artur Mas. I sinó, temps al temps. Serà l'única manera que els que no ho hem vist, puguem assabentar-nos, d'una vegada per totes, de quina és la veritable raó que motiva aquesta situació de "disparitat de criteris entre un encàrrec i el resultat obtingut". Collons amb la frase que s'han tret de la màniga els col·legues del Col·legi...!

Així que, anima't Mónica! Dóna llibertat al teu desenfrenat instint per engrandir la teva llegenda de defensora cum laude de la llibertat d'expressió a Catalunya deixant-nos contemplar en prime time el treball del Ricard i la Montse .

A què ningú s'atreveix a emetre aquest "Monarquia o Republica" del que tant es parla?

Fins demà desheretats de la terra i famèlica legió.

Miauuuuuu....!

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH