la Caixa presenta la seva nova aplicació per a iPad

|

la Caixa ha presentat una nova aplicació específica per l'iPad que es podrà descarregar gratis des de l'App Store. Amb aquesta nova aplicació, "la Caixa" consolida el seu lideratge en l'oferta de serveis financers de mobilitat.

D'aquesta manera, "la Caixa" és la primera entitat financera en oferir una oferta global de serveis, pels 1,6 milions de clients de banca mòbil, en qualsevol tipus de dispositiu: ordinador, telèfon mòbil, televisió digital (Imagenio) i, ara, el nou tablet d'Apple.

L'iPad està a la venta als Estats Units i s'espera que a finals de maig es posi a la venda a Espanya. El nou dispositiu d'Apple posseeix un teclat virtual i es connecta a Internet mitjançant WiFi i 3G. També permet navegar per Internet, reproduir vídeos, música i llegir llibres. L'aplicació de "la Caixa" per l'iPad ha estat dissenyada per obtenir el màxim rendiment de la pantalla Multi-Touch.

Una de les novetats que s'incorpora en aquesta aplicació és un accés directe a CaixaMòbil Store, la primera tenda d'aplicacions mòbils d'una entitat financera al món. Fins ara només havien desenvolupat aquest tipus de servei els fabricants de mòbils i les operadores de telefonia. Des de CaixaMòbil Store es poden descarregar més de 25 aplicacions mòbils de "la Caixa" i pel nou iPad.

Més de 500.000 descàrregues

Un any després del llançament de la seva primera aplicació per a iPhone, l'entitat presidida per Isidre Fainé i dirigida per Joan Maria Nin ha superat les 500.000 descàrregues a CaixaMòbil Store, xifra que avala l'acceptació i la rellevància de la mobilitat en els serveis financers de les seves diverses aplicacions i s'ha marcat l'objectiu de seguir creixent al llarg dels pròxims mesos.

Actualment, és l'única entitat financera espanyola amb presència a totes les plataformes d'aplicacions que existeixen al mercat. A més a més, ha estat la primera en crear la seva pròpia "store.

CaixaMòbil Store està disponible via mòbil i via web: els usuaris només han de descarregar-se l'icona d'accés des del portal general de "la Caixa" per poder entrar a la plataforma de manera directa.

Web 2.0 en aplicacions mòbils

Per a respondre de la millor manera a les necessitats dels clients, l'entitat ha demanat als usuaris dels seus serveis de banca mòbil que suggereixin noves aplicacions per "la Caixa". Tot aquell que desitgi fer arribar les seves propostes a l'entitat poden fer-ho a través de CaixaMòbil Store, la tenda d'aplicacions creada per agrupar tota l'oferta de serveis mòbils de "la Caixa", que ha incorporat un formulari especial per l'ocasió.

Aplicació per l'iPhone, la més valorada

L'aplicació de "la Caixa" per l'iPhone, a part de ser la més descarregada entre les aplicacions d'entitats financeres espanyoles, amb més de 70.000 descàrregues, des de que es va publicar al juliol del 2009, és la millor valorada per part dels clients que se l'han descarregada.

La nova aplicació de "la Caixa" per l'iPad recull l'experiència obtinguda amb l'aplicació per l'iPhone, pel que fa l'ús i la demanda de serveis per part dels usuaris i espera ser tan ben rebuda com aquesta.

"la Caixa", líder en banca mòbil

Segons dades de Nielsen, el 52% dels clients que operen amb una entitat financera pel mòbil a Espanya ho fan amb "la Caixa". L'I+D ha convertit a l'entitat en líder del sector de la banca pel mòbil, amb la quota més elevada que una entitat financera té al món, més de 1,6 milions d'usuaris i un creixement del 26% durant l'últim trimestre.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH