APROPAR EL MUSCLE

Redacció Catalunyapress

Últimament, per mandat real, es convida a tothom a oblidar els seus problemes i disposar-se a col·laborar per a sortir de l'embolic en el que estem posats. Disciplinat com sóc, em poso a pensar on i de quina manera puc contribuir a aquesta unió que tornarà la dificultat en força imparable.

El muscle no el tinc ja per a molts acostaments; de diners per què els explico; al meu treball acudeixo, amb els meus diners pago el vestit que em veuen i la pensió que habito i la resta li ho porto a Hisenda per a mantenir a sindicats que no em representen, patronals que no haurien d'acceptar les dàdives i diputats que "diputen" poc.

Escassos són els territoris en els que puc aportar la meva modesta contribució, encara que, llegint que després de la llei d'economia sostenible, el Cap s'ha tret de la màniga una altra norma d'economia social perquè així ho demandava l'auditori al que es dirigia, he trobat el meu camí d'ajuda tirant mà de la meva imaginació, únic bé que encara em queda.

Aquí queden una sèrie de lleis que poden satisfer a qui escolti al líder i que, estic segur, generaran l'aplaudiment dels diferents auditoris:

Llei d'economia sumergible ? Quan es dirigeixi a un grup de submarinistes.
Llei d'economia constructiva- Si ho fa a professionals de la construcció.
Llei d'economia virtual ? Per a professionals de la informàtica.
Llei d'economia fantàstica ? A escriptors de ciència ficció.
Llei d'economia currigueresca ? Per a amants de l'art.
Llei d'economia diatònica. Si l'auditori és musical.

Tinc més, però no em caben.
Quedi manifesta la meva bona disposició per si algú vol crear el càrrec d'Assessor per a denominació de lleis segons els oïents i que podem abreviar denominant APALESO. Per exemple.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH