APLAUDIMENTS

Redacció Catalunyapress

Si uns polítics es mostren davant l'electorat com membres de l'esquerra, i gràcies a la seva postura ideològica arriben al govern, quan legislan, el normal és que compleixin no només d'entrada sinó sempre amb les premisses que havien dit que anaven a defensar, perquè aquells a qui van prometre representar tinguin confiança en la seva gestió i, si cap, els aplaudeixin, i no tot el contrari, com avui passa.

Exceptuant els derrers temps de l'extinta UCD, en els últims dies ens hem trobat amb uns dels passatges més desconcertants del transcurs de totes les legislatures posteriors a la dictadura. Un govern que dóna pals de cec i es desdiu cada vegada que pot. Un partit els membres del qual es contradiuen i es desmenteixen uns a d'altres. El coqueteig constant i antinatural dels seus representants amb la dreta europea, aquesta que a aquesta altura impera en gairebé totes les administracions d'aquest vell i desgastat continent, i un líder agnòstic, bastant desorientat, que es prosterna per a orar.

Enfront d'aquests fets, el poble s'inquieta i sembla voler despertar de la seva llarga migdiada. La notòria inclinació dels dirigents cap al neoliberalisme i l'anunci de possibles actes de protesta dels sindicats obrers -fins a ara ensopits per la inacción dels seus dirigents-, donen la impressió de que s'aveïnen temps d'agitació social, en els quals els electors voldrem saber amb qui ens juguem els diners.

Per una altra part -excepte el partit majoritari de l'oposició espanyola, que contraria amb irresponsabilidad i sistemàticament qualsevol acció governamental-, la patronal, la banca, el Fons Monetari Internacional, és a dir, l'autèntic poder i la totalitat de la dreta europea, es s'alegren amb les accions i intencions de la nostra administració i li aplaudeixen amb eufòria.

És evident que res bo se'ns ve damunt als del carrer, quan tot el liberalisme a l'ús tant valora i festeja l'actitud de qui ens mana. Amb tota seguretat, seguirem pagant, com ja passa, els plats que uns altres van trencar.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH