Modificat el recorregut de tres línies d'autobús per l'obertura del nou pont de Prat de la Riba

|

L'Ajuntament de Lleida modifica a partir del proper 16 de febrer el recorregut de tres línies d'autobús amb motiu de l'obertura del nou pont de Prat de la Riba.

En aquest sentit, i com a conseqüència de la reordenació del trànsit que s'està duent a la zona, es modifiquen parades i es creen de noves en els recorreguts de les línies de la L3 Pardinyes, L7 Secà i L11 Llívia-Caparrella, ja que aquestes línies circularan pel nou pont de Prat de la Riba i, també, pel fet que es limita el trànsit als ponts de Comtes d'Urgell i Alcalde Recasens, que passen a ser d'un únic sentit.

Pel que fa a la línia L3 Pardinyes s'anul?len les parades de Comtes d'Urgell, Roger de Llúria, Girona i Camí de Corbins i s'habiliten noves parades a Josep Pla 1 (Prat de la Riba-Alfarràs), EOI (Prat de la Riba-Corregidor Escofet) i Corregidor Escofet (Corregidor Escofet-Pintor Xavier Gossé).

A la línia L7 Secà s'anul?len les parades de Sant Ruf, CAP Balàfia 1, CAP Balàfia 2 i Penedès 2 i se substitueixen per Sant Ruf (Prat de la Riba-Sant Ruf), Josep Pla 1 (Prat de la Riba-Alfarràs), CAP Balàfia 1 (Baró de Maials-Alcalde Recasens), CAP Balàfia 2 (plaça Manuel de Montsuar) i Josep Pla 2 (Prat de la Riba-Alfarràs). A més, s'inverteix el sentit de circulació de la línia al voltant del Centre Històric, mantenint les mateixes parades que en la actualitat però al costat contrari del carrer.

A la línia L11 Llívia-Caparrella s'anul?len les parades de Sant Ruf, CAP Balàfia 1 i CAP Balàfia 2 per noves parades a Sant Ruf (Prat de la Riba-Sant Ruf), Josep Pla 1 (Prat de la Riba-Alfarràs), CAP Balàfia 1 (Baró de Maials-Alcalde Recasens), CAP Balàfia 2 (plaça Manuel de Montsuar) i Roger de Llúria (Comtes d'Urgell-Josep Pla).

Cal destacar que cap d'aquests canvis i mesures no suposaran ni una modificació d'horaris ni de freqüències de la línia. A més, als pals de les parades que han quedat anul?lades s'informa dels canvis i de la ubicació de la nova parada.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH