L'entitat naixent de la primera fusió de caixes catalanes s'anomenarà Unnim

|

Unnim serà la marca comercial de la Unió de Caixes d'Estalvis de Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa. La denominació parteix del concepte 'Unió' i ha estat el resultat d'un concurs intern entre els treballadors en el que han participat 9.000 persones.

El projecte de fusió, aprovat pels consells d'administració de les quatre entitats, està en la recta final de tramitació, amb la previsió que als propers dies el Banc d'Espanya aprovi el Pla d'Integració i la Comissió Europea doni el vist-i-plau definitiu perquè es puguin convocar les assembles generals extraordinàries.

La denominació comercial parteix del concepte "Unió" inclòs en el nom social expressat en el projecte d'Estatuts i en els registres i documentació oficial de constitució.

Des de fa mesos, s'ha estat treballant en la creació de la marca comercial; un procés que va tenir una primera fase consistent en la convocatòria d'un concurs intern, a fi que els empleats de les quatre caixes poguessin fer les seves propostes de noms. La iniciativa va tenir una acollida satisfactòria per part de les plantilles, i es van presentar més de 9.000 noms, entre els quals ha sortit un guanyador.

Posteriorment, ha tingut lloc una segona fase, en què l'agència morillas, especialitzada
en identitat de marca, ha dut a terme tot el procés de creació del nom i el del desenvolupament de la marca, que inclou el logotip, el símbol i el lema corporatiu, així com la seva posterior aplicació en els diferents suports.

Segons informen les caixes, d'un temps del verb "unir", s'ha creat un substantiu, al qual se li ha donat personalitat pròpia i singularitat, sobretot amb la incorporació d'una doble ena (Unnim), que no solament vol projectar una imatge innovadora i moderna, sinó també un missatge simbòlic, mitjançant el grafisme de la doble "nn" i la "m", que simbolitzen els ponts i el vincles que uneixen les quatre caixes.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH