El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia els controls de qualitat dels menjadors escolars

|

El conseller comarcal d'Ensenyament, Lluís Soler, ha iniciat a l'IES Joaquim Bau de Tortosa un seguit de visites a centres de secundària de la comarca per dinar amb els alumnes i reunir-se amb els seus directors i els presidents de les AMPA.

L'objectiu és fer un seguiment i control de la qualitat del servei de menjadors escolars, i Lluís Soler ha estat acompanyat pel gerent, Ruben Lallana, per un representant de l'empresa adjudicatària del servei, i per tècnics de l'ens comarcal.

En concret, a l'IES Joaquim Bau de Tortosa un total de 94 alumnes gaudeixen del servei de menjador gestionat per l'àrea d'Ensenyament de l'ens comarcal.

Segons ha explicat Lluís Soler, des de l'àrea d'Ensenyament del Consell Comarcal, volem garantir que els menjadors de la comarca que gestiona l'ens comarcal funcionen correctament i que la qualitat del menjar és l'adequada?. Segons Soler, aquesta ronda de visites als centres educatius també inclou el contacte directe amb els directors i els presidents de les AMPA per conèixer de primera mà el funcionament de tots aquells aspectes que són responsabilitat del consell?.

Cal recordar que el Consell Comarcal del Baix Ebre gestiona el servei de menjador de cinc instituts d'Ensenyament Secundari de la comarca -IES Joaquim Bau i IES de l'Ebre de Tortosa, IES Camarles, IES Roquetes, i IES Mare de Deu de la Candelera de l'Ametlla de Mar- i d'un centre d'atenció educativa preferent, el CEIP Remolins de Tortosa. En total hi ha 726 alumnes d'aquests centres educatius que assisteixen als menjadors escolars els dies lectius.

La Comissió de Govern del Consell Comarcal del Baix Ebre, en la sessió del passat mes d'agost, va adjudicar el concurs per a la contractació del subministrament dels menús (dinar) als menjadors escolars dels esmentats centres a l'empresa Cuina Gestió, SL.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH