La Fundació Wrigley amplia les seves accions de RSC

|

L'empresa capdavantera del sector de la confiteria destina més de 3,5 milions de dòlars a iniciatives per a joves de Xina, Alemanya, Índia, Filipines, Polònia, Rússia, Regne Unit i Espanya.

La Fundació de l'empresa Wm. Wrigley Jr. ha presentat els detalls de la seva iniciativa de caràcter benèfic en línia amb el seu compromís de responsabilitat social corporativa. La seva més recent aportació a la comunitat es basa en el finançament de programes comunitaris en tot el món, permetent que, joves sense molts recursos, aconsegueixin dur una vida productiva.

La iniciativa, que suma la donació de 2,5 milions de dòlars a la Fundació, consisteix en el suport a programes globals desenvolupats en associació amb la International*Youth Foundation .

A més dels detalls sobre aquesta iniciativa, la companyia prestarà un suport complementari de més d'un 1milió de dòlars a programes internacionals clau dissenyats per a ajudar als joves en situació de risc.

FUNDACIÓ INTERNACIONAL DE LA JOVENTUT

La
Fundació ha donat a conèixer, en col·laboració amb la IYF, el programa I.I.S. de Wrigley: Youth. Empowerment. Success. (Joventut. Capacitat. Èxit). La iniciativa es basarà en la preparació dels joves menys afavorits de tot el món per a arribar a l'èxit en la seva educació i en el treball conreant les principals habilitats pràctiques, entre elles, la comunicació, la capacitat d'adaptació i la resolució de problemes.

Treballant amb els propis socis locals i amb la Fundació Internacional de la Joventut, hem identificat programes excepcionals que tindran un impacte positiu i sostenible en més de 15.000 joves necessitats?, assenyala Dushan Petrovich, President de Wrigley i de la Fundació.

A
més, afegueix: un dels nostres objectius és donar suport a la joventut en aquelles comunitats i països on entaulem negoci i brindar als nostres propis socis l'oportunitat d'implicar-se voluntàriament. La nostra gent és excepcionalment entusiasta a l'hora de jugar un paper actiu en aquests destacats programes que afecten a la vida de la gent jove?.

I.I.S. DE WRIGLEY A ESPANYA

En el nostre país, Wrigley s'ha associat amb la Fundació Esplai -partner local de IYF- en el seu programa Connecta Ara amb l'objectiu d'equipar als joves menys afavorits amb habilitats tècniques i comercials en informàtica. L'aportació de Wrigley es va iniciar en 2008 i ara com ara contempla seguir participant amb la Fundació Esplai al llarg d'aquest any i del pròxim i té previst seguir la seva col·laboració durant els pròxims anys.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH