El Baròmetre publicarà onades de dades cada dos mesos

|

A partir d'aquest any, i en endavant, el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, impulsat per FUNDACC, publicarà sis onades bimestrals l'any, enlloc de les tres onades quadrimestrals que ha vingut publicant fins al moment.

D'aquesta manera, FUNDACC duplicarà el nombre d'onades del Baròmetre i proporcionarà als seus clients i, en general, al sector de la comunicació i la cultura, les dades actualitzades cada dos mesos.

El canvi persegueix proporcionar als clients una informació més acurada i precisa sobre les audiències i els consums culturals, que contribueixi positivament a reforçar les seves estratègies de negoci.

La nova periodicitat bimestral de publicació de dades és possible, principalment, gràcies al fet que el treball de camp del Baròmetre es realitza de manera continuada al llarg de l'any i sense interrupcions, mitjançant un equip estable.

Això permet que els anys mòbils es desplacin de manera constant en el temps i possibilita la segregació de fitxers bimestrals de la base de dades.

Excepcionalment, el 2009 tindrà cinc onades perquè la primera onada corresponent al mes de gener ha estat utilitzada per FUNDACC com a prova pilot de la nova periodicitat de publicació.

Amb la nova publicació bimestral de dades, el calendari oficial d'onades 2009 del Baròmetre és el següent:

1a onada 2009 26 de febrer Any natural Gener - Desembre 08

2a onada 2009 Maig Any mòbil Març 08 - Febrer 09

3a onada 2009 Juliol Any mòbil Maig 08 - Abril 09

4a onada 2009 Setembre Any mòbil Juliol 08 - Juny 09

5a onada 2009 Novembre Any mòbil Setembre 08 - Agost 09

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH