dissabte, 7 de desembre de 2019

La Sindicatura declara les considerables deutes del CAR de Sant Cugat

|

PalestraCAR

Una de les instal·lacions del CAR


La Sindicatura de Comptes de Catalunya ha emès l'informe del 2017 relatiu al Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Aquest informe inclou la fiscalització del Compte de pèrdues i guanys, la liquidació pressupostària, a més del Programa anual de finançament i inversions.


Fa dos anys, el 2015, el CAR va tenir uns ingressos de 10,7 M € i unes despeses de 13,28 M €, generant així unes considerables pèrdues de més de 3M d'euros.


L'informe de la Sindicatura presenta les observacions més rellevants, entre les quals es destaquen:


- S'han registrat diverses despeses que la Sindicatura considera que són subvencions atorgades a tercers de forma directa i que no s'ajusten a la normativa vigent.


- El 2015 el CAR tenia un deute pendent de 13, 53 M € amb Instraestructures de la Generalitat i en l'exercici no es va efectuar cap pagament.


- Durant l'estudi dels costos de 2016 es desprèn que les tarifes del CAR estan per sota de la prestació del servei en la majoria dels casos.L'informe, presentat pel síndic Jordi Pons i Novell, va ser aprovat al maig pel Ple de l'Sindicatura en el qual també inclou la revisió del compliment de la legislació aplicable en la comptabilitat, el pressupost, les retribucions del personal i altres aspectes rellevants de la gestió del CAR.


El CAR és una entitat pública, lligada al Departament de Presidència de la Generalitat, que té com a finalitat posar a disposició dels esportistes aptes aconseguir un alt rendiment esportiu per participar en les grans competicions esportives.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH