La culpa de tot és dels periodistes

Carmen P .Flores

Mossos Guàrdia Civil

Els Mossos i la Guàrdia Civil treballant junts


En qualsevol situació incòmoda sempre cal buscar un culpable que es porta tot el pes d'aquesta situació encara que no tingui res a veure amb l'assumpte que se li atribueix. Els mitjans de comunicació i els periodistes solen ser els culpables de tot el que passa, fins podrien arribar a ser els responsables de l'extinció dels dinosaures, si ve al cas.


Entrada ja en la segona fase dels horribles atemptats del passat dia 17, a Barcelona i Cambrils, comença la fase d'analitzar les actuacions dels diferents cossos de seguretat -Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil-, els greuges entre ells en la seva coordinació i els reconeixements públics, polítics i mediàtics. Aquí comencen, com és humà, les acusacions de falta de cooperació, la pujada de uns al pedestal i la discriminació d'altres.


Aquesta "batalla" l'ha iniciat algun polític amb responsabilitat de govern, que primer la solta i després la pensa. Aquest és el cas del conseller d'Interior, Joaquim Forn, que actua més de piròman que de bomber. Quan la discreció, la mesura i la responsabilitat que atorga el càrrec hauria de ser una constant en el seu exercici, no és així i com se sol dir "l'hàbit no fa el monjo".


Turull, el portaveu del Govern de la Generalitat, no és precisament un model de contenció verbal i, per no ser menys, ha carregat contra les intoxicacions i la "onada mediàtica" que pretén rebaixar la brillant actuació dels Mossos, insinuant coses que són absolutament falses. El conseller atribueix tot això a l'enveja i s'ha quedat més tranquil que ningú. Les crítiques no existeixen per als altres, només està autoritzat ell per realitzar-les.


Els mitjans de comunicació tenen la culpa de tot, només ells. S'ha mirat el Twitter d'alguns periodistes amb importants responsabilitats en el govern del qual vostè forma part? Això que diuen els ben remunerats, com es diu?, i aquests salaris dels paguem entre tots, Senyor Turull.


Deia Napoleó I que "l'enveja és una declaració d'inferioritat". Això ha de pensar el portaveu, que els altres que no pensen com ell són éssers inferiors, sense cap dret a tenir una opinió contrària a la seva.


La veritat és que hi ha molt periodista amb complex d'inferioritat que actua en manada però, segurament, són els que es paguen amb diners públics.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH