dissabte, 11 de juliol de 2020

Agbar s'obre encara més a la participació i diàleg amb la ciutadania

|

Agbar ha constituït el seu Consell Assessor de Participació, Transparència i Acció Social, que té com a objectiu principal convertir-se en un fòrum de trobada per establir un diàleg ferm sobre els aspectes socials i d'innovació de la gestió de l'aigua a Catalunya i l'àrea metropolitana de Barcelona .


La primera sessió d'aquest Consell Assessor -celebrada aquest dimarts 22 de gener- ha aprovat les àrees temàtiques i ha seleccionat les línies de treball més importants per a aquest 2019.


El Consell està constituït per 15 persones representatives de la societat i experts, així com quatre representants d'Agbar i celebrarà quatre reunions al llarg d'aquest any.


Aquesta iniciativa respon al compromís de la companyia d'obrir-se encara més a la participació ciutadana i al diàleg amb els diferents col·lectius.


Consell Assessor de Participaciu00f3, Transparu00e8ncia i Acciu00f3 Social AGBAR


Els seus debats i conclusions s'estructuraran sempre amb la perspectiva d'aprofundir en la Participació, la transparència i l'acció social en tres àrees: medi ambient, canvi climàtic i recursos hídrics; economia i gestió de l'aigua; i diàleg i compromís social.


A més, aquest consell realitzarà diagnòstics i identificarà tendències en aspectes clau vinculats amb l'activitat d'Agbar, realitzar recomanacions i línies de treball futures; actuar com a eina de compliment de la política de desenvolupament sostenible i de transparència, el seu codi ètic i l'Agenda 2030 de les Nacions Unides; així com ser portaveu i altaveu de les millors pràctiques socials i d'innovació d'Agbar, especialment en relació a la protecció a col·lectius vulnerables.


Formen part del consell Anna Merino (consultora), Camil Ros (UGT), Dolors Camats (Cooperativa Obrera de Viviendas del Prat de Llobregat), Felipe Campos (Asociación Educativa Itaca de Hospitalet de Llobregat), Javier Pacheco (CCOO), Jordi Giró (Confederación de Asociaciones Vecinales de Catalunya), Jordi Hereu (IdenCity y de Barcelona Plataforma Empresarial), Josep Sánchez Llibre (Foment), Miquel Roca Junyent (fundador de Roca Junyent), Pere Vilanova (catedrático de la Universitat de Barcelona), Ramon Folch (Estudio Ramon Folch y Asociados), Tomàs Molina (Televisió de Catalunya), Victoria Eugenia Martínez Fraile (exdirectora Fundación Agbar) y Francisco Iglesias (secretario de Afers Socials i Famílies); así como los representantes de Agbar Albert Martinez Lacambra, Ciril Rozman Jurado, Ignacio Escudero Garcia y Manuel Cermeron Romero.


Aquests són els integrants del Consell Assessor:

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH