CaixaBank concedeix més de 1.000 milions en crèdits al sector hoteler espanyol

|

CaixaBank Hotels & Tourism ha concedit un total de 1.018 milions d'euros de crèdit al sector hoteler espanyol durant els primers sis mesos de l'any, el que representa un creixement del 8% respecte al mateix període de l'any anterior amb un crèdit de 942 milions.


Edificiocaixabankbarcelona febrer 1


El crèdit concedit aquest any implica un total de 1.908 operacions dutes a terme per tot el territori espanyol, un 18% més respecte al primer semestre de 2018, segons ha informat l'entitat aquest dijous en un comunicat.


Quant a la distribució territorial, les comunitats autònomes que més volum de crèdit han rebut han estat Catalunya, les Illes Balears i Canàries, amb una concessió de prop de 352, 267 i 106 milions d'euros, respectivament.


CaixaBank Hotels & Tourism compta amb 9.000 clients del sector hotels i altres allotjaments i més de 5.750 milions d'euros de volum de negoci, el que posiciona l'entitat com un referent per a aquest segment d'empreses.


Amb aquesta línia de negoci especialitzada, l'entitat té com a objectiu oferir a les empreses del sector turístic l'atenció personalitzada que necessiten, mitjançant un equip de 30 professionals que ofereixen a cada client un servei d'alt valor afegit, basat en l'excel·lència, qualitat i proximitat.


L'entitat posa a disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària.


La incorporació de nous productes i serveis específics per al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.


El catàleg inclou un dossier de productes específics i finançament adaptat als projectes hotelers, amb una anàlisi prèvia gratuït, i a més d'assessorar en les inversions dels clients i fomentar la modernització de la planta hotelera existent, CaixaBank promou el finançament de la compra d' actius hotelers i la de projectes de nova construcció, tant en el segment urbà com en el de vacances.


A més, l'entitat financera busca fomentar el finançament responsable i sostenible com una de les seves línies d'acció prioritàries en matèria de banca socialment responsable.


En aquest sentit, CaixaBank Hotels & Tourism té una sensibilitat especial amb els projectes que contribueixin a la sostenibilitat mediambiental ia la inclusió social, com per exemple aquells que incorporen millores en eficiència energètica, en gestió de l'aigua o que promoguin la incorporació laboral de persones en risc d'exclusió.


CaixaBank Hotels & Tourism té convenis amb més de 40 federacions i associacions hoteleres, com la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT); i organitza periòdicament trobades amb empresaris referents del sector per tota la geografia espanyola.


PERSPECTIVES PER AL SECTOR


Segons l'últim informe sobre Turisme publicat per CaixaBank Research al juliol, els primers mesos de 2019 corroboren el "to positiu" del sector a Espanya, que consolida les excel·lents xifres d'entrada de turistes internacionals dels últims anys.


Mentre que el nombre de turistes que visita el país creix de manera més moderada, la despesa que realitzen continua evolucionant amb força.


La moderació de les taxes de creixement d'entrada de turistes indica que el sector està entrant en una etapa de consolidació dels seus bons registres.


En particular, el sector està aconseguint mantenir el notable nombre d'entrada de turistes dels últims anys, alhora que la despesa turística efectuada pels turistes internacionals continua creixent a bon ritme --fins maig, va créixer un 2,7% respecte al mateix període de 2018--.


Des CaixaBank Research es preveu que l'entrada de turistes serà capaç de créixer el 2,0% en el conjunt de l'any, aconseguint així els 84 milions de persones, el que suposarà un nou rècord històric d'entrades.


A més, s'espera que la despesa turística continuï augmentant per sobre del nombre de visitants el 2019 --un 3,6% respecte a 2018-- i que arribi als 93.100 milions d'euros.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH