dimarts, 20 de octubre de 2020

Com a mínim 7,2 milions d'euros se li van adjudicar a Iniciatives i Programes a l'Ajuntament de Viladecans

|Catalunya Press.- Del període 2008 al 2013   Iniciatives i Programes, mitjançant contractes, va concretar percebre de les arques municipals de Viladecans un total de 6.222.416,50 euros, una xifra que, traslladada a percentatges, suposaria el 2016 el 10,20% del pressupost total de l'Ajuntament. Però ens preguntem: què pas en el 2014?


Al febrer del 2014 Iniciatives es va estrenar amb la pròrroga del contracte per a la dinamització de la Gent Gran de tota la ciutat de Viladecans per un import anual de 33.275 euros. Mentre que el 17 de febrer es va aprovar l'adjudicació novament del contracte administratiu de serveis d'assessorament del servei local d'ocupació de Can Calderón per import de 204.544,49 euros i en on l'única empresa que va concórrer va ser Iniciatives i Programes SL


Al mes següent, al març, la junta de govern local va aprovar dues pròrrogues en favor d'Iniciatives. Una va ser la del contracte del servei d'informació, conscienciació i orientació cívica i acció comunitària per import de 197.526,79 euros amb càrrec als pressupostos de els exercicis del 2014 i del 2015. i l'altre, de serveis per al desenvolupament de programes municipals socioeducatius als centres oberts per un import de 98.948,85 euros i per un any més.


Però per si no ho sabien, a Iniciatives i Programes al març de 2014 també se li va adjudicar el contracte administratiu de serveis de suport a les tasques de gestió de participació ciutadana i acció comunitària, a més del desenvolupament de les funcions de les oficines de districte. Això sí, per un mòdic preu de 40.000 euros i sense competència, perquè va ser l'única empresa que va presentar oferta a aquest concurs obert.


Per finalitzar, la Junta de Govern local va aprovar a l'abril la segona pròrroga del contracte administratiu per a la gestió del projecte d'agent de suport a l'acollida de recent vinguts per un import de 44.928,22 euros.


És a dir, que entre febrer i març del 2014, aquesta empresa, Iniciatives i Programes, es va endossar un total de 619.223,35 euros.


Però no acaba aquí la cosa, perquè entrant al mes de maig es va aprovar l'expedient de contractació menor dels serveis d'un dinamitzador per al programa de foment de la lectura a la Biblioteca de Viladecans. El departament de Cultura, dirigit pel líder de ICV, José Luis Atienza, només va demanar un pressupost, i aquest va ser, com no podria ser d'altra manera, a Iniciatives i Programes, a qui se li va adjudicar per 15.890,60 euros.


Al juliol, la Junta de Govern Local va adjudicar el lot I dels serveis de programes educatius de l'ajuntament a Iniciatives de nou i per import total de 55.928,73 euros.


I, al setembre, li va atorgar el contracte per al desenvolupament del projecte de prevenció de l'absentisme escolar de Viladecans per uns 70.180 euros.Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH