Un avió vola 13 hores per aterrar al mateix lloc on es va enlairar

Els passatgers d'un vol d'Emirates amb destinació a Auckland, Nova Zelanda , que va sortir de Dubai divendres al matí, van acabar aterrant al mateix aeroport d'on es va enlairar més de 13 hores després.

 

El vol EK448 va partir a les 10:30 hora local i el pilot va donar la volta a la meitat del viatge de gairebé 15.000 quilòmetres , i va aterrar de tornada a Dubai poc després de la mitjanit de dissabte, segons FlightAware i Business Insider.

 

EuropaPress 4655356 emirates transporta més deu milions passatgers gairebé 35000 vols estiu
Vol d'Emirates - RECURS EP

 

L'aeroport d'Auckland es va veure obligat a tancar aquest cap de setmana a causa de les greus inundacions. "L'aeroport d'Auckland ha estat avaluant el mal a la nostra terminal internacional i lamentablement va determinar que avui no poden operar vols internacionals", va dir l'aeroport en un comunicat dissabte a la tarda, hora local. "Sabem que això és extremadament frustrant, però la seguretat dels passatgers és la nostra principal prioritat", van afegir.

 

Emirates va dir en un comunicat a Business Insider: “Vam lamentar les molèsties causades als clients. Emirates continuarà monitoritzant la situació a Auckland i emetrà actualitzacions quan calgui”.