DONA-LI AL 16, MANUEL ...

Manuel Fernando González Iglesias

Mal comença l'any per als catalans amb el seu president pidolant el vot als anti sistemes de la CUP que de votar-lo, tiressin per la borda la seva pròpia ideologia i la d'aquells que els han donat suport a les urnes escindint a continuació. Tampoc comença aquest 2016 massa per als espanyols, amb uns polítics que, fregant la mediocritat i la prepotència, són incapaços d'articular una coalició de govern, no amb uns noms que han de passar a un segon pla, sinó amb unes sigles i una idea clara: tornar la governabilitat a l'Estat. 


A Europa ens diuen els grans i poderosos governs que per cap d'any ens han salvat d'un gran atemptat de l'Estat Islàmic. Gràcies macos, però a mi m'agradaria que vostès., Del que ens salvessin, és dels venedors d'armes o d'aquells que, de sotamà, paguen centenars de milions de dòlars als terroristes per poder quedar-se ells confortablement asseguts a les seves butaques de comandament sense que els afecti per res ni la mort ni la destrucció del seu proïsme.

Aquesta vist, amics i lectors, que, en l'any que comença, hem de tornar arremangar-nos i estirar el carro els mateixos de sempre: Els que patim la crisi i les cacicades de tant personatge local, nacional o internacional que per conservar el seu status és capaç d'amargar la vida a la majoria sense que li caigui la cara de vergonya.

Animo doncs i facin el que un vell i estimat amic em wasapeaba al meu ahir a les dotze la nit: Dóna-li al 16, Manuel ......
Més autors

Opinadors