diumenge, 17 de febrer de 2019

S'obre la convocatòria i bases del XXIX Premi Mn. Narcís Saguer de poesia de l'Associació Cultural Vallgorguina

|

Sin título

L'Associació Cultural Vallgorguina promou la convocatòria i bases del XXIX Premi Mn. Narcís Saguer de poesia.

L'Associació Cultural Vallgorguina promou la convocatòria i bases del XXIX Premi Mn. Narcís Saguer de poesia, on s'otorgarà un premi de 600 euros i la seva publicació posterior .

L'obra haurà de ser d'un mínim de 200 i un màxim de 300 versos en tema lliure; pot ser un poema, una col·lecció o un recull de poemes.

BASES

1. Els treballs han de ser inèdits, escrits en llengua catalana, i han d'anar acompanyats de plica tancada, a l'interior de la qual es farà constar el nom, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic de l'autor. A l'exterior de la plica només constarà el títol del treball.

2. Els treballs es presentaran per quintuplicat, mecanografiats a doble espai, per una cara en format ISO A4, grapats i paginats.

3. Poden participar-hi les persones físiques, individualment o en equips de treball. En aquest darrer cas, el premi serà repartit entre tots els autors signants de l'obra.

4. No s'admeten treballs premiats a d'altres concursos ni més d'una obra per autor.

5. El guanyador del Premi queda exclòs de participar-hi de nou en 5 anys.

6. La dotació del premi és de 600 euros.

7. Després de fer-se públic el veredicte, caldrà que es presenti una còpia de treball premiat en suport informàtic i amb la correcció d'estil feta, per tal de facilitar-ne la publicació.

8. Un nombre per determinar d'exemplars de l'obra publicada seran lliurats als autors i la resta de l'edició serà distribuïda.

9. Els originals s'enviaran a:
Premi Mn. Narcís Saguer
Llista de Correus
08471 Vallgorguina
El termini de lliurament serà el 15 de juny de 2013


10. Les deliberacions del Jurat són secretes, per tant no es donarà cap informació sobre la valoració que hagi merescut qualsevol obra no premiada.

11. El veredicte es farà públic durant la Festa Major d'estiu de Vallgorguina (29 de setembre) a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Vallgorguina.

12. En cas de manca de qualitat de les obres presentades el Premi es declararà desert.

13. El Jurat es reserva la facultat d'adjudicar accèssits.

14. L'entitat organitzadora es reserva el dret de conservar un exemplar de les obres presentades. L'obra guanyadora queda en propietat de l'Associació Cultural Vallgorguina.

15. No es retornaran els originals no premiats.

16. El fet de participar en aquest concurs implica l'acceptació de les bases.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH