diumenge, 31 de maig de 2020

El 'Gordo' cau en el 66.513 i s'oblida de Catalunya per tercer any consecutiu

|


Gordo2


El nombre 66.513 ha resultat premiat amb el 'Gordo', el primer premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 4.000.000 euros per sèrie. El premi s'ha venut íntegrament a l'administració número 32 de Madrid.


Gordo3 1


El número ha estat cantat a les 11.57 hores en el cinquè filferro de la setena taula.


SEGON PREMI


El nombre 4.536 ha resultat premiat amb el segon premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 1.250.000 euros per sèrie.


Concretament, ha recaigut en 84 administracions de 214 localitats de Granada, València, Màlaga, Valladolid, Madrid, Cadis, Alacant, Biscaia, Sevilla, Àvila, Barcelona, Ciudad Real, Jaén, Tarragona, València, Santa Creu de Tenerife, Lleó, Badajoz , Còrdova, la Corunya, Guadalajara, Múrcia, Alacant, Girona, Huelva, Àlaba, Albacete, Almeria, Astúries, Balears, Burgos, Càceres, Castelló, Conca, Las Palmas, Burgos, Lleida, Lugo, Navarra, Orense, Salamanca, Segòvia , Saragossa.


A Catalunya tres administracions de Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Abrera, Sabadell, dues de Vic, Esplugues, Sant Boi de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Castelldefels (Barcelona), Portbou, Olot, Castell Platja d'Aro, Vilobí d' 'Onyar (Girona), Lleida, Deltebre, Falset, Vinyols i els Arcs, Salou i Calafell (Tarragona) han repartit aquest número.


El número ha estat cantat a les 11.21 hores en el segon filferro de la sisena taula. Els nens del Collegi Residència de Sant Ildefons Nicol Chungara Pardo i Youssef Salhi han cantat els nombre i Wilmer Preites González i J.Stiven Mendoza Candelo s'han extret les boles.


TERCER PREMI


El nombre 78.748 ha resultat premiat amb el tercer premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 500.000 euros a la sèrie. Aquest premi ha estat venut íntegrament a l'administració número 1 de Sant Adrià (Navarra).


El número ha estat cantat a les 12.02 hores en el sisè filferro de la setena taula. Les nens del Collegi Residència de Sant Ildefons Lorena Stefan i Nicol Valenzuela Vásquez, que han cantat poc abans i per segon any consecutiu la grossa, també han cantat aquest tercer premi. Nerea Parella Martínez i Daniel Rodríguez Báez han extret les boles.


QUARTS PREMIS


El nombre 59.444 ha resultat premiat amb el primer dels dos quarts premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 200.000 euros a la sèrie.


Cuartopremio


El premi ha estat molt repartit en administracions de 70 localitats de les províncies de Múrcia, Sevilla, Astúries, Àvila, Palma de Mallorca, Barcelona, Cantàbria, Las Palmas, Lleida, Lugo, Madrid, Pamplona, València, Biscaia, Cadis, Huelva, Toledo, Albacete, Alacant, Almeria, Astúries, Mèrida, Badajoz, Balears, Càceres, Girona, Guipúscoa, Lugo, Girona, Lleó, Lugo, Màlaga, Múrcia, Pontevedra, Salamanca, Santa Cruz de Tenerife, Tarragona, Valladolid i Saragossa.


Aquest premi ha repartit fins 480.000 euros a Catalunya, on s'han venut dues sèries (200.000 cadascuna) i quatre desens (20.000 cada papereta) en set localitats. Una administració de Sort (Lleida) i una de Manlleu (Barcelona) han venut una sèrie cadascuna, mentre que han repartit un dècim del número dos administracions de Barcelona; una de Roses (Girona), i una de Batet (Tarragona), respectivament. També ha caigut en un estanc del barri de Gràcia i una serralleria a l'Eixample.


El número ha estat cantat a les 9.14 hores en segon filferro de la primera taula. Els nens Natzaret Blanc Carrizal i Josué Guamán Vicente han cantat els números i Nerea Parella Martínez i Daniel Rodríguez Báez han extret les boles.


El nombre 7.211 ha resultat premiat amb el segon dels dos quarts premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 200.000 euros a la sèrie.


Aquest premi ha anat a parar a administracions de Jaen, Terol, Alacant, Madrid, Balears, Astúries, Barcelona, Màlaga, València, Biscaia, Àlaba, la Corunya, Navarra, Santa Creu de Tenerife.El número ha estat cantat a les 11.39 hores en el novè filferro de la sisena taula. Els nens del Collegi Residència de Sant Ildefons Nicol Chungara Pardo i Youssef Salhi han cantat els nombre i Wilmer Preites González i J.Stiven Mendoza Candelo s'han extret les boles.


CINQUENS PREMIS


El nombre 22.259 ha resultat premiat amb un dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. El número ha estat cantat a les 10.15 hores en el sisè filferro de la tercera taula. 


Aquest nombre ha repartit 150.000 euros en cinc localitats de Barcelona i Girona, amb dues sèries -60.000 euros cadascuna- i 5/10 -6.000 euros per boleto-. Les dues sèries s'han venut en una administració de Barcelona i una de Llançà (Girona), mentre que a Esplugues de Llobregat s'han repartit dos dècims, i els tres dècims restants s'han adjudicat en un establiment de la capital catalana, Sant Andreu de la Barca (Barcelona) i Lloret de Mar (Girona), respectivament.


El nombre 19.152 ha resultat premiat amb el segon dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. El número ha estat cantat a les 10.46 hores en el novè filferro de la quarta taula.  


Les poblacions de Sort (Lleida), Barcelona, Sant Salvador de Guardiola, Mataró, Figueres (Barcelona) i Mollerussa (Lleida) s'han fet amb part aquest cinquè premi.


El nombre 39.415 ha resultat premiat amb el tercer dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. El número ha estat cantat a les 11.17 hores en el primer filferro de la sisena taula. 


L'administració de Vic (Barcelona) que va vendre íntegrament la Grossa el 2005 ha repartit aquest any 60.000 euros en vendre per finestreta una sèrie del cinquè premi 39.415. Aquesta administració també va vendre una sèrie d'un dels premis del Sorteig Extraordinari de Nadal el 2007 i una altra el 2014, i el 2015 també va repartir sort en el sorteig del Nen.


El número premiat aquest any també s'ha distribuït a Madrid, Albacete, Múrcia i Santa Cruz de Tenerife.


El nombre 70.264 ha resultat premiat amb el quart dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. Aquest premi ha caigut íntegrament a l'administració 119 de València.


Quintopremio


El nombre 91.917 ha resultat premiat amb un altre dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. Aquest premi ha caigut en administracions d'Alacant, Càceres, Madrid, Múrcia, Cadis, la Corunya, Lleida i Saragossa.


El nombre 60.272 ha resultat premiat amb el sisè dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie.


Aquest premi també està molt repartit en administracions de Barcelona, Badajoz, Madrid, Àlaba, Burgos, València, Albacete, Biscaia, Almeria, Barcelona, Cadis, Alacant, Àvila, Balears, Càceres, Ciudad Real, Còrdova, la Corunya, Girona, Granada , Las Palmas, Lleó, Madrid, Màlaga, Múrcia, Orense, Palència, Pontevedra, Sevilla, Santa Creu de Tenerife, Tarragona, Valladolid i Biscaia.


El nombre 68.981 ha resultat premiat amb el setè dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. Aquest premi ha anat a parar a administracions de Madrid, Toledo, Lleida, Barcelona, Àlaba, Biscaia, Balears, Las Palmas i Múrcia.


El nombre 3.371 ha resultat premiat amb l'últim dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie.L'últim premi del sorteig ha estat de nou molt repartit en administracions de Barcelona, la Corunya, Madrid, València, Cadis, Granada, Las Palmas, Alacant, Almeria, Astúries, Barcelona, Balears, Càceres, Cantàbria, Castelló, Ceuta, Osca, Jaén, Las Palmas, Lleó, Múrcia, Orense, Sevilla, Santa Creu de Tenerife, Toledo, Valladolid i Saragossa.

 

SORTEIG DE NADAL


El Sorteig Extraordinari de Nadal reparteix aquest dijous 22 de desembre 2.310 milions d'euros en premis, i els agraciats amb la grossa rebran 400.000 euros al dècim, amb 660 milions d'euros a repartir amb aquest premi principal.


Des 2014, Loteries i Apostes de l'Estat (LAE) permet cobrar en el mateix dia els premis del Sorteig de Nadal, a partir de la tarda-nit del dijous 22 de desembre.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH