Nou atac a la gastronomia espanyola: dos germans es folren venent paelles de cheeseburger a Miami

Screenshot 319
Una jove prova la paella de cheeseburger

 

La paella és un dels plats de la cuina espanyola que més ha estat vexat, afegint pèsols, xoriço, ceba i tota mena d'ingredients que fan plorar els valencians. Però dos germans madrilenys han anat un pas més enllà, començant a elaborar una paella nova, infame i, segons afirmen alguns, deliciosa: la paella de cheeseburger .

 

Aquesta peculiar paella s'elabora al restaurant 'Don Enrique', situat a Downtown Miami, on els germans Franco venen paelles de tota mena que afirmen que són "tradicionals".

 

La particular paella de cheeseburger, segons la pàgina web del restaurant , costa 35 dòlars (32,59 euros) per persona. Però els dos germans Franco no s'hi han quedat, i han buscat noves formes de recargolar aquest plat valencià. A la seva carta també tenen la 'Paella tropical', que porta gambes, crema de coco i jalapeños; la 'Paella de Chuleton'; la 'Paella d'Aletes de Pollastre' o la 'Paella de Costelles BBQ'.

 

També ofereixen paelles dolces, com la 'Paella de Vainilla', la 'Paella de Dolç de Llet', i la 'Paella de Nutella'.

 

A continuació, podeu veure una usuari de Twitter provant la paella de Cheeseburger - advertim que el contingut d'aquest vídeo pot fer malbé la sensibilitat i soscavar la dignitat dels valencians-: