Quines són les millors cales on poder anar-hi a Catalunya?

Helena Celma

Catalunya press Cala Frares
Cala Frares / Wikipedia Commons

Catalunya compta amb una gran varietat de cales espectaculars per a aquells que busquen escapar de l'enrenou de les platges més populars i gaudir de la tranquil·litat i la bellesa natural de la costa mediterrània. Ara que ja comença a venir el calos, cada vegada entren més ganes de trobar aigua on refrescar-nos, i si pot ser amb vistes boniques, millor.

 

Aquestes són algunes de les millors cales del territori català:

 

  1. Cala dels Frares: és una cala situada a la Costa Brava, a prop de la ciutat de Lloret de Mar. Aquesta cala és un lloc ideal per a aquells que busquen un ambient tranquil i relaxat. A més, la cala compta amb aigües cristal·lines i una gran varietat de vida marina.
  2. Cala Estreta: és una petita cala situada a prop de la ciutat de Palamós. Aquesta cala té una bonica platja de sorra fina i aigües cristal·lines, envoltada d´un paisatge natural impressionant.
  3. Cala Aiguablava: és una de les cales més populars de la Costa Brava a causa de les aigües cristal·lines i el paisatge natural impressionant. Aquesta cala compta amb una platja de sorra fina i aigües poc profundes, cosa que la fa ideal per a aquells que viatgen amb nens.
  4. Cala Futadera: és una cala aïllada situada a prop de la ciutat de Tossa de Mar. Aquesta cala compta amb aigües cristal·lines i una platja de sorra fina envoltada de penya-segats i boscos mediterranis.
  5. Cala de Sa Conca: una petita cala situada a prop de la ciutat de Platja d'Aro. Aquesta cala compta amb aigües cristal·lines i una platja de sorra fina envoltada de penya-segats i pins mediterranis.
  6. Cala de Sant Francesc: és una de les cales més populars de la Costa Brava a causa del seu bell paisatge natural i les aigües cristal·lines. Aquesta cala té una platja de sorra fina i una gran varietat d'instal·lacions, com ara dutxes, vestuaris i restaurants.
  7. Cala Treumal: és una petita cala situada a prop de la ciutat de Blanes. Aquesta cala compta amb aigües cristal·lines i una bella platja de sorra blanca envoltada de boscos mediterranis.
  8. Cala del Pi: és una cala aïllada situada a prop de la ciutat de Begur. Aquesta cala té una platja de sorra fina i aigües cristal·lines, envoltada d´un paisatge natural impressionant.

 

En conclusió, Catalunya compta amb una gran varietat de cales belles i úniques que poden satisfer les necessitats i els gustos de qualsevol visitant. Ja sigui que busques una cala aïllada i tranquil·la, una cala amb una gran varietat d'instal·lacions i activitats, o simplement una cala amb un bell paisatge natural, segur que trobaràs el que busques a Catalunya.

logo insolito