Comín, mil milions, la independència i l'estafa de l'estampeta

Carmen P. Flores

Que només amb un cognom "conegut", un bon padrí, un canvi de jaqueta, acostant-se al sol que més escalfa i aplicant la filosofia barata d'un actor consagrat, cregués el flamant conseller de Salut que anava a sortir per la porta gran del Parlament en la seva compareixença a petició dels seus excompanys socialistes, és prendre per ximple a la ciutadania.


Que les llistes d'espera es van a acabar amb la independència de Catalunya és com dir que el treball és salut, sí, però no cal oblidar dir que el que maten són els sous ...


El Comín filosòfic ha de saber que "el que és bo per posar excuses poques vegades és bo per a qualsevol altra cosa", com deia Benjamin Franklin. O com deia Hipòcrates: "Curar és una qüestió de temps, però també és una qüestió d'oportunitats", estimat conseller d'ERC.


Però el que ja és increïble és a dir que la sanitat catalana necessita mil milions d'euros per tirar endavant Quant necessita una mare de família amb quatre fills en edat escolar, als que ha d'alimentar, vestir, pagar el lloguer, la llum, l'aigua i altres despeses? I dóna la casualitat que a casa només entra el sou del seu marit que és de mil, però d'euros. Què ha de fer? Resulta que tu no ho entens perquè no és el teu cas, però la mestressa de casa de mil euros podria donar-te lliçons del que has de fer amb aquests diners per arribar a final de mes... És tan senzill, simple i pràctic com prioritzar .


Ho he dit en altres ocasions, amb diners qualsevol pot governar, el valuós és fer-ho ajustant-se als diners que tens.


A vegades és millor mantenir la boca tancada i deixar que la gent es pregunti si ets ximple, que obrir-la i eliminar tot dubte, Conseller.


El teu antecessor, fins ara, ha tingut el trist honor d'haver estat el pitjor responsable de salut que ha tingut la sanitat catalana, no facis el possible per heretar també el títol.


Menys filosofia, millors professionals en la Conselleria i deixar els consells per quan hagin millorat les llista d'espera en totes les especialitats i per a tots, incloses les persona gran. No maquillar perquè es nota de seguida i no ens donin consells saludables com que el sol, l'aigua i l'exercici és bo per a la salut perquè el que no ens diu és que és per a aquells que gaudeixen d'una salut perfecta.


Més autors

Opinadors