dissabte, 28 de març de 2020

Conseller Comín, més treballar i menys sortir a la tele

Carmen P .Flores

En època electoral, les promeses que arriben a fer els partits polítics i coalicions que concorren a elles són tantes que s'hauria de demanar comptes al partit o partits que han estat elegits per governar durant els quatres anys que dura el seu mandat. Si no es compleixen el 90% de les promeses, no n'hi ha prou amb castigar-a les urnes, sinó que s'hauria de prohibir que es tornin a presentar a altres comicis per incomplint de programa. Seria l'única manera de no enganyar a la ciutadania.


Els programa electorals ho aguanten tot, però al ciutadà no se li ha d'enganyar, no està bé, el que es promet es compleix i l'ètica dels governants hauria d'estar per sobre dels interessos dels partits o personals.


JxSi va prometre l'impossible per a la malmesa sanitat catalana. Pla de xoc immediat, però, ells sabien que no ho podrien fer com ha manifestat el mediàtic conseller Toni Comín que fa arribar les seves decisions als afectats a través dels mitjans de comunicació. Transparència?, empatia?, nou model de gestió?... El xocant del tema és que aquest senyor, que no tenen ni la més remota idea de sanitat, de gestió de recursos, però sí de filosofia i d'acaparar al màxim les entrevistes en TV, ràdios i mitjans escrits, surti ara amb que necessita 1.000 milions per "salvar la sanitat" o que si no s'aproven els nous pressupostos per "culpa" de la CUP, les llistes d'espera no podran reduir-se. Aquí del que es tracta és de tirar-li a la culpa a algú per no sortir ell esquitxat.


Es va avançar sets pobles quan parlo de llevar-li "activitats" a les clíniques i hospitals privats que ara estan treballant per al CAT Salut. Cal donar la imatge d'aquí estic jo per dir que la sanitat catalana serà pública. Això queda molt bé per explicar-ho en els mitjans però no ha estat capaç de contenir-fins que no tingués una bon estratègia. O solucionar les conseqüències que les seves mesures van a aportar. Què farà amb els convenis que tenen signats? Indemnitzar? Sap quant costarà? On s'atendrà els malalts que no vagin a aquests "privats"? Ah! i ha pensat en els centenars o milers de professionals que es van a anar a l'atur? On pensa col·locar-los? A la llista de l'atur?


Miri vostè, Comín, deixeu-vos de tant aparèixer en els mitjans, el mateix va fer el seu antecessor, apliqui a gestionar els gravíssim problemes de la sanitat que ara són competència seva, visiti les urgències, els centres hospitalaris en general i deixeu-vos de tanta filosofia barata i dediqui més temps a treballar i menys a aparèixer en els mitjans de comunicació. Ah! Quan vagi a la comissió de Sanitat del Parlament no menteixi perquè les hemeroteques i les persones, salut no tindran, però memòria tenen més que un elefant.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Més autors

Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH