Una alcaldessa mal educada

Manuel Fernando González Iglesias

Colau 23


Cal ser molt ximple per no adonar-se que un Saló com iWater --que ha comptat amb la presència de 127 expositors de 10 països, representant a un sector que genera més de deu mil llocs de treball --no ha escollit Barcelona com a seu perquè la bellesa o la intel·ligència de la seva alcaldessa els hagi enlluernat de forma irresistible, sinó perquè els seus promotors estimen la ciutat i senten un legítim orgull que la capital de Catalunya aculli un esdeveniment d'aquesta importància.


Així ho ha entès el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha inaugurat l'esdeveniment saludant als que van acudir a rebre-li. L'alcaldessa Ada Colau, en canvi, ha passat olímpicament dels que esperaven a la primera autoritat de la ciutat amfitriona, deixant-los plantats i oferint una imatge deplorable de prepotència i falta d'educació.


Davant d'una barbaritat institucional com aquesta, un no sap si l'alcaldessa Colau ha patit un sobtat atac d'alienació mental o si el seu molt escàs sentit de la responsabilitat institucional li impedeix entendre que la descortesia està renyida amb el càrrec que ocupa; i que amb el que ha fet amb absoluta desvergonyiment i mala fe ha atorgat la raó als seus adversaris polítics, que demanen aquests dies la seva dimissió com a alcaldessa per portar a la ciutat cap a qui sap on, exigint als altres que el salvin uns pressupostos municipals infumables que és incapaç de consensuar amb l'oposició.


Aquesta clar que Ada Colau és una pèssima gestora de la cosa pública, però fins avui no havíem conegut fins a quin punt arriba la seva intolerància política, un gravíssim defecte que portarà a Barcelona seriosos disgustos institucionals.


Com iWater es presenta cada dos anys, caldrà demanar-li als empresaris que s'han gastat els seus diners a participar en aquesta primera edició del Saló que intentin esperar fins a la nova cita per no anar-se'n a una altra ciutat a la qual un alcalde normal els atengui amb la bona educació i respecte que es mereixen i que, malauradament, la Senyora Colau no sap ni el que és. A veure si tenim sort i Ada Colau ja no és alcaldessa, perquè el que recuperi el sentit comú, alguns ja ho donem per impossible.
Més autors

Opinadors